40 jaar ervaring in Slijtdelen

Bestellingen binnen 48 uur verstuurd

logo

Wij hanteren drie betaalmethoden:

1. iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Via internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

2. PayPal/Credit Card

U betaalt elektronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

3. Op rekening

Vaste klanten/bedrijven kunnen op rekening bestellen. In de webshop wordt aangegeven indien bestellen op rekening mogelijk is.
Wilt u op rekening kunnen bestellen? Dien dan eerst een aanvraag in via de pagina "Aanvraag zakelijk account" op onze homepage. U ontvangt automatisch de factuur na ontvangst van de goederen.

Vooruitbetaling

Niet webshop-waardige artikelen kunnen d.m.v. vooruitbetaling aan ons worden voldaan.
Onder niet webshop waardige artikelen verstaan wij artikelen die  speciaal voor u besteld worden en/of artikelen die wij wel in ons assortiment hebben, maar niet vermeld worden in onze webshop.

Speciaal bestelde artikelen of maatwerk artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Prijzen

Al onze prijzen worden exclusief en inclusief BTW getoond en verzendkosten worden berekend in het afreken-menu

Prijzen in de webshop kunnen fluctueren!
Onze inkoopprijzen staan gekoppeld aan leveranciersprijzen.
Bij prijsverhogingen van onze leveranciers, welke vaak ook gekoppeld staan aan bijvoorbeeld grondstoffen, veranderd automatisch ook de verkoopprijs van onze producten.

Content

{{ spl.length > 1 ? spl[0] : type }}

{{ spl.length > 1 ? spl[1] : message }}